Ivana Rushaidat & Rakete objavili videospot za novi singl “Ne dam te”

Muzika.hr
1131

Nakon singlova “Bijela buka” i “Jednog od Vas”, Ivana Rushaidat & Rakete objavili su i treći singl. “Ne dam te” će se naći na debi albumu najavljenom za ovu godinu.

Autorskom timu su se pridružili i Davor Viduka kao autor glazbe, koji uz Martu Muždalo potpisuje i stihove. Aranžman potpisuje Vlado Mirčeta, koji je uz Berka Muratovića iz grupe Jinx bio zadužen za produkciju.Videospot je režirao multimedijalni umjetnik Dalibor Barić, Josip Ivančić je odradio snimateljsku ulogu, Damir Klemenić je bio suradnik za pokrete, a za šminku je zaslužna Ivana Bilandžija Billy.

Ivana s bendom Little Drop Of Poison nastupa već dvije i pol godine, a sada su nakon obrada pjesama kultnog Toma Waitsa i drugih blues i pop velikana ’60-ih, odlučili objaviti i vlastiti autorski materijal.

Do sada ima preko deset godina iskustva i nastupa s brojnim bendovima (Lounge paket, Billie and the Kids, Mayales, Jinx), a najšira publika zapamtila ju je po ulozi u predstavi Teatra Exit “Kauboji” te istoimenom igranom filmu.

Muziku podržava