Ivana Picek po prvi put na Akustici u Tunelu!

1125

S novim utorkom Akustika ponovno dolazi u Rijeku – 3. prosinca u Tunelu će nastupiti zagrebačka kantautorica Ivana Picek, kojoj će ovo biti prvi nastup pred riječkom publikom, a ujedno i treće gostovanje u programu Akustika.

Kako sama kaže, Ivana je u svoju glazbenu avanturu krenula samostalno, pjevajući o čudima ovog svijeta, slovu nj, rozim bicikletima i ostalim čudesima. Malo pomalo, u tom glazbenom putovanju joj se isprva pridružila sestrična Antonija na ksilofonu, a kasnije i Marko na ukuleleu i harmonici te Goran na djembeu.U samostalnom aranžmanu je do sada objavila dva albuma – “Ludo djevojče” i “Oči ti bježe“, s kojih su publici i marljivim pratiteljima hrvatske kantautorske scene za uho zapele pjesme upečatljivog naslova (a i tematike), “Ja živim u WC-u”, i “Nj”.

Ivana će se pred riječkom publikom predstaviti u pratnji svojih bendovskih članova, Gorana i Marka, a ovo će joj biti treći nastup u sklopu Akustike – prvo nam je akusticirala u zagrebačkom Rockmarku, a zatim i na Terraneo festivalu. “Dođite i uvjerite se da to zvuči sve bolje i bolje“, poručuje mlada glazbenica.

Muziku podržava

Početak svirke je u 21 sat, a ulaz je slobodan.

Vidimo se!

Akustika na mrežama:
Instagram | Facebook | Twitter


[Ovaj
projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava