Ivana Picek gošća Akustike u Rockmarku

1353

Znate za slovo nj? Onda morate znati i za Ivanu Picek! Upravo će nam ova mlada kantautorica gostovati na novom izdanju Akustike u zagrebačkoj knjižari Rockmark, u utorak 27. svibnja.

Ivana je svoju glazbenu avanturu započela s gitarom u rukama, pjevajući o raznim čudesima ovog svijeta. Na tom putu polako je rasla njena družina te su joj se s vremenom pridružili Marko (ukulele, harmonika, synth) i Goran (djembe, ksilofon), a ona je dobila slobodu koristiti sve više raznih instrumenata i sve više eksperimentirati sa zvukovima.Odnedavno na koncertima predstavlja i svoj alter-ego FROMDAVUDZ, u kojem spaja synth-pop i ‘novi’ electro-val kantautorstva, a također je dio i zamijećenog projekta Pridjevi.

S Ivanom Picek i njenom družinom već smo akusticirali nekolicinu puta, a posljednji akustični susret bio je u riječkom klubu Tunel, početkom prosinca prošle godine. Ovom prilikom u Rockmarku ćemo imati priliku čuti je kako zvuči u društvu trenutnog pratećeg sastava te što je novoga kreirala od posljednjeg zajedničkog akusticiranja.

Muziku podržava

Početak svirke je u 19, a ulaz je slobodan. Vidimo se!

Akustika na mrežama:
Instagram | Facebook | Twitter


[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava