Irena Žilić i The Moon u videu s Akustike

270

Sredinom travnja u glazbenoj knjižari Rockmark imali smo priliku u sklopu našeg akusticiranja ugostiti Irenu Žilić, što je zabilježeno i kamerom te oblikovano u naš novi video.

Irena nam je tada u Rockmarku nastupila zajedno sa svojim friško okupljenim bendom, i potpuno novim studijskim albumom “Haze“. Na popisu izvedenih pjesama našao se i prvi singl s novog albuma – zamijećena i odlično prihvaćena pjesma “The Moon”.

Muziku podržava

“‘The Moon’ je jedna od prvih pjesama s novog albuma koju sam snimila i za koju sam znala da ima zvučni pomak od ranijeg materijala. Definirala je smjer u kojem sam htjela da bude snimljen i ostatak postojećeg materijala, a dodatno i dala smisleni uvod u cijelu priču i atmosferu koja se provlači kroz moj drugi album ‘Haze'”, otkrila nam je. Osvrnula se s par riječi i na sam nastup u Rockmarku: “Jedan od prvih nastupa koje sam imala je bio i onaj na Akustici 2012 godine. Mislim da sam tad prvi put osjetila takvu vrstu ogoljenosti i intimnosti nastupa u pravom smislu tih riječi. Koliko god nekad to bilo zastrašujuće, isto tako je izvrsna prilika za doživjeti publiku na puno drugačiji način“.

Snimku akusticiranja uz Irenu Žilić i njen prateći bend možete pogledati na našem YouTube kanalu. Za audio je zaslužan Antonino Šimić (Greenwood Studio), dok se za video pobrinuo Mario Dragičević.

@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava