Irena Žilić akustično u Rockmarku

466

Irena Žilić, jedna od najcjenjenijih hrvatskih kantautorica, vraća nam se na pozornicu Rockmarka – u utorak, 18. travnja, u sklopu novog izdanja Akustike.

Prvi put imali smo je priliku ugostiti krajem 2012. godine, a ona je od tada svoju glazbenu karijeru obogatila s nizom koncertnih nastupa diljem regije, kao i dva studijska izdanja – od kojih je najaktualniji “Haze“, objavljen u ožujku ove godine. Novi album producirao je Mark Mrakovčić, a s njega su do sada predstavljena i dva singla, s pratećim videospotovima – “The Moon” i “X”. Osim toga, bogatija je i za krug ljudi s kojima surađuje, okupivši stalnu postavu benda, kojeg čine Ivana Žabkar (violina, synth), Lucija Potočnik (bas) i Davor Marinac (bubnjevi).

Zajedno s pratećim bendom, Irena Žilić će u utorak, 18. travnja, publici u Rockmarku predstaviti kako u akustičnom izdanju zvuči album “Haze”, a ovo akusticiranje će ujedno biti i zagrijavanje za službenu koncertnu promociju albuma – 22. travnja, u zagrebačkoj Tvornici kulture. Ulaznice za koncert u Tvornici moguće je kupiti i u Rockmarku.

Muziku podržava

Početak akusticiranja je u 19 sati, a ulaz je slobodan. Vidimo se!

@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava