Interliber će i ove godine razveseliti mnoge knjiške moljce. Četrdeset i drugo izdanje međunarodnog sajma knjiga vraća se na Zagrebački velesajam, i to u periodu od 12. do 17. studenog.

Kao što svi znamo, Interliber je najveća manifestaciji u Hrvatskoj posvećena popularizaciji čitanja i učenja, koja okuplja sve eminentne nakladnike i knjižare. Ove će se godine u tri paviljona Zagrebačkog velesajma naći više od 350 izlagača. Osim predstavljanja novih knjiga, tu će biti i književnih čitaonica, radionica, okruglih stolova, kvizova, aukcije starih knjiga, dodjela nagrada i još mnogo toga. Tema ovogodišnjeg Interlibera bit će “Znanje i učenje”, čemu će biti posvećeni petak i subota.

Neke od posebnosti Interlibera su Premium program i izložbeni prostor Ruske Federacije.  Kroz Premium program raspravljat će se o ozbiljnim književnim temama s inozemnim piscima, dok će se u izložbenom prostoru Ruske Federacije i ove godine predstaviti mnoga djela moderne ruske književnosti.

Muziku podržava

U skladu s ovogodišnjom temom “Znanje i učenje”, u Kongresnom centru održavat će se Sajam hrvatskog obrazovanja, Sajam svjetskog obrazovanja i konferencija “Bolje obrazovanje, bolja Hrvatska”.

Više o sajmu možete pronaći na web stranici Zagrebačkog velesajma www.zv.hr ili na službenoj FB stranici. Ulaz na Interliber je besplatan, a sajam će biti otvoren 12.,13.,14. i 17. studenog od 10 do 20 sati, a 15. i 16. od 10 do 21 sat. Glazbena knjižara Rockmark i ove godine svoj štand će imati u paviljonu 6.

Muziku podržava