Info Session glazbene Akademije Red Bulla u Zagrebu

1217

Glazbena Akademija Red Bulla svake godine se utabori na drugoj lokaciji, a ove godine je izabrana Barcelona. Kako bi svim zainteresiranim za sudjelovanje u ovom projektu omogućili da saznaju sve potrebne informacije, u četvrtak 24. travnja u zagrebačkom Aquariusu će se održati Info Session.

Na ovogodišnjem informativnom okupljanju, koje se odvija ne samo kod nas, nego i diljem svijeta, predavači će biti Nicky Siano, prvi DJ legendarnog Studija 54, te naše ‘domaće snage’ Eddy Ramich, rezident Kontrapunkta i polovica dua Eddy Meets Yannah, te Marin Rajčić, jedan od osnivača i pokretača portala Earbugs.

DJ Tom i DJ CET preuzeli su uloge moderatora.

Muziku podržava

Info Session je zamišljen kao tipičan dan na Red Bull Akademiji, gdje će posjetitelji moći saznati razne zanimljivosti i proći će se kroz niz tema, od nastanka klupske glazbe u New Yorku i disco razdoblja, do povezanosti Interneta i glazbe kao medija promidžbe.

Početak predavanja je u 18 h, a ulaz je besplatan.

Nakon Info Sessiona, također u klubu Aquarius, održat će se i after party, na kojem će glazbu puštati Nicky Siano, Eddy Ramich i DJ CET, a početak je u 22 h.

Svi zainteresirani za ovogodišnje izdanje Red Bull Akademije u Barceloni, više informacija mogu pronaći na redbullmusicacademy.com.

Muziku podržava