Indirekt Festival u Beogradu postaje showcase festival

Treće izdanje Indirekt Festivala koji je ove godine planiran kao međunarodni glazbeni Showcase festival (ujedno i prvi showcase festival u Beogradu), održat će se od 5. do 8. listopada na nekoliko lokacija u Beogradu: Dorćol Platz, KC Rex, KC Grad i Majstor za pivo, s posebnim programom za svako od mjesta.

Svirat će više od 20 grupa i izvođača te će na taj način Indirekt ponovno okupiti zanimljivu selekciju umjetnika iz regije i Europe. Na festivalu nastupaju: Triko (SRB), Barbarisms (SWE), Bitipatibi (SRB), Moloa (SRB), The Immigrants (HU), Presing (SRB), Gospel Dating Service (AT), Norma (SWE), Technoir (ITA), Sleepyheads (CRO), Jakob Kobal (SLO), Baden Baden (CRO), Auf Wiedersehen (SRB), Cari Cari (AT), Dope Calypso (HU), At Pavillon (AT), Dogs In Kavala (SRB), (The) Lesser Men (CRO), Nadja (SRB), Haze & Ash (CG), Ana Avramov (SRB) i Sir Croissant (BiH).

Muziku podržava

Uz glazbeni program, tu su i predavanja eminentnih stručnjaka iz glazbene industrije, koja su namijenjena edukaciji regionalnih glazbenika, lokalnih izdavača i svih drugih djelatnika iz svijeta muzike. U pripremi su edukativne radionice i razgovori na teme book promotion i radio promotion.

Cijena pojedinačnih dnevnih ulaznica koje vrijede za sve lokacije (večernji koncerti) iznosit će 500 dinara, paket za sve dane festivala (večernji koncerti) 1.200 dinara, a akreditacije koje omogućavaju ulaz na dnevni program (paneli, radionice, predavanja) i večernji program (koncerti na svim lokacijama) 2.000 dinara.

Mogu se kupiti na sljedećim mjestima: Dorćol Platz, KC Rex, KC Grad (samo na otvaranju festivala) i Majstor za pivo u Beogradu, Vintage Vinyl shop u Nišu i Mungos CD shop u Novom Sadu.

Muziku podržava