Imaginarni Viktor Fogg akustično u Rockmarku

1630

S novim utorkom u Rockmark dolazi i nova Akustika, pa tako 22. studenog na malenoj drvenoj pozornici glazbene knjižare ugošćujemo Viktora Fogga.

A tko je Viktor Fogg? Kako smo saznali, riječ je o imaginarnom osebujnom gospodinu, stvorenom u mašti sedmero mladih glazbenika.Da, Viktor Fogg je bend, koji djeluje od 2008. godine, a trenutno sviraju u postavi vokal, gitara, bas-gitara, violina, klavijature, flauta i bubnjevi. Stvaraju autorsku glazbu – mješavinu irskog folka, cabareta i ostalih utjecaja kojih svaki od članova donosi sa sobom.

Kako bi zadovoljili osnovnu potrebu za umjetnošću, paralelno s glazbom se trude i pričati priču o Viktoru Foggu, liku nastalom kroz njihovo druženje i zajedničko sviranje.

Muziku podržava

Priču o Viktoru Foggu ispričat će nam akustično, u utorak 22. studenog, s početkom u 19 sati. Dođite i poslušajte. Ulaz je, kao i uvijek do sada, besplatan.

Viktor Fogg – YouTube
Akustika @ Rockmark – Facebook | Twitter | akustika@rockmark.hr

(Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe)

Muziku podržava
Stisni