Illectricity traži Nucomerse za 2012. festival

Muzika.hr
768

Illectricity, Confusionov osmi festival audio-vizualnih umjetnosti, po prvi put pod pokroviteljstvom Burn Studios održat će se od 23. studenog do 1. prosinca na više lokacija u Zagrebu.

Illectricity će i ove godine biti edukativnog karaktera pružajući polaznicima i svim zainteresiranima široku lepezu radionica, prezentacija, debata na temu glazbe i interaktvnih vizualnih umjetnosti.

Nucomers Night rezervirana je za mlade, neafirmirane DJ-eve ili producente. Pobjednik sedmog po redu Nucomers natječaja imat će priliku nastupiti na Illectricity Main Nightu. Stručni žiri od pet članova izabrat će ovogodišnjeg Nucomers pobjednika.

Muziku podržava

Ako DJ-ate ili producirate bilo koju varijaciju elektronske glazbe, s naglaskom na inovativnost, zanimljivost i kreativnost te još niste svirali, odnosno nastupili kao DJ na većim partyima, niti službeno izdali svoju glazbu na poznatijem labelu (za producente), možete se uključiti u natječaj.

Pošaljite svoje materijale na nucomers@illectricity.com najkasnije do 3. studenog. Pošaljite linkove na vašu glazbu, podatke kao što su: bio, ime i prezime, starost, e-mail adresa, broj mobitela i u koju kategoriju se prijavljujete (DJ/live act). Rezultati natječaja bit će objavljeni na Illectricity Facebook stranici.

Natječaj prati i nagradna igra: Predložite ovogodišnjeg Nucomersa. Ako pogodite, Illectricity festival će vas nagraditi besplatnom festivalskom ulaznicom:
1. Otvorite Illectricity Facebook stranicu
2. Tegirajte potencijalnog Nucomersa
3. Napišite zašto bi baš on trebao biti ovogodišnji Nucomers
4. Čekajte da Nucomers bude izabran i uživajte u povlasticama besplatnih ulaznica

Muziku podržava