Igudesman & Joo u Zagrebu

3000

Ako vam je raspored već toliko popunjen da su vam prvi slobodni termini dostupni tek u svibnju, evo odličnog razloga da I njih krenete popunjavati. Velika dvorana Lisinskog 9. svibnja ugostit će “A Little Nightmare Music” – unikatan show u izvedbi dvojice izvrsnih glazbenika, dugogodišnjih suradnika Alekseya Igudesman i Richarda Hyung-ki Joo.

Spojivši klasiku s humorom stvorili su izniman i nadasve smiješan show koji pokazuje klasičnu glazbu na posve drugačiji način. U njihovoj točki možete čuti izvedbu “I Will Survive” s “Ticket to Ride” u kombinaciji s Mozartom.

Veliki uspjeh postižu od strane kritike i publike nakon svjetske premijere na prestižnom “Viennas Musikvereinu” 2004. godine, otkada jedva da prestaju koncertirati diljem svijeta.

Muziku podržava

I dok se jednima diže kosa na glavi od samog spomena popularne i klasične glazbe, očito da je drugima tek to – prava stvar.

Pogledajte video i dočarajte si što nas čeka u Lisinskom – Video.

Cijena ulaznice je 160, 180 i 200 kuna, a možete ih nabaviti na blagajni dvorane Lisinski i u Kartomlatu (Importane centar, Zagreb).

Članovi Fan cluba Muzika.hr ulaznice za koncert Igudesman & Joo mogu nabaviti po cijeni od 150, 170 i 190 kuna.

Koncert je odgođen!

Muziku podržava
Stisni