I Toxic Avenger traži Disco Ninju!

Edo Plovanić
839

Carnival Party pod sloganom “Find Your Inner Disco Ninja” počinje 1. veljače, a organizatori najavljuju pravi audio/vizualni spektakl. Dok mladi Riječani željno iščekuju trodnevni Carnival Party, momci i djevojke iz Marabunti Teama i Masa krua danonoćno rade kako bi sve bilo izvedeno po visokim standardima koje su si postavili.

Tako su odlučili dodatno začiniti već ionako odličan subotnji line-up – njujorškoj zvijezdi Princess Superstar, Britancima Jungle Drummeru, DJ Fu-u i Beardymanu pridružit će se Toxic Avenger iz Pariza koji je potvrdio svoj dolazak!

Svira electro-dance-punk, novi vrući žanr koji trenutno žari i pali europskom scenom, na tragu imena poput Justice, Daft Punk i Simian Mobile Disco. Osim s navedenima, svirao je s raznim velikim imenima (ne samo) elektronske glazbe, kao što su Bloc Party, Interpol, Boys Noize, Feadz&Uffie, Spank Rock, Diplo i Bondo Do Role.

Toxic Avenger se savršeno uklapa u koncept Carnival Partya, ne samo po svježem, dinamičnim i vrlo plesnom glazbenom izričaju, već i po svom ‘karnevalskom’ vizualnom imageu – nastupa maskiran u poznate heroje iz stripova.

Muziku podržava

Maskota ovogodišnjeg CP-a je “Disco Ninja”, neumorni partijaner, zagovaratelj ludog provoda i borac za zabavu!

Organizatori ovim putem pozivaju sve sudionike da i oni pronađu svog unutarnjeg Disco Ninju te da u tom duhu odaberu i svoj CP karnevalski outfit. Trud neće biti uzaludan: otkrivaju nam da će najbolje maske na Adamićevom gatu biti nagrađene vrijednim darom generalnog sponzora – Sony Ericsson mobilnim telefonima!

Bogat program Carnival Partya započinje u petak 1.2. u Stereo Dvorani (ulaz 30kn), nastavlja se u subotu 2.2. na Adamićevom gatu, te na after partyu u Stereo Dvorani, te završava u nedjelju, 3.2 na Adamićevom gatu za vrijeme povorke.

Dodatne informacije o Carnival Partiyu i uputstva za pronalaženje svog unutarnjeg Disco Ninje potražite na službenoj web stranici www.carnivalparty.com i MySpaceu.

Muziku podržava