I ostali članovi Limp Bizkit odgovorili ‘izdajniku’ Wesu

domination
1485

Već neko vrijeme traje trakavica između Limp Bizkita i otuđenika, povratnika, pa opet otuđenika Wes Borlanda. Prvo je preko novina izjavio da je Limp Bizkit mrtav, da bi onda Fred objasnio što se dogodilo i kakva je Wes osoba ispao. Da to ne bi ispao rat samo njih dvojice, javili su se i ostali članovi Limp Bizkit da fanovima i javnosti objasne na čijoj su strani i još jednom potvrde pravu istinu – onu Fredovu.

Sam Rivers (bas): “Puno smo toga prošli, ali ovakve komentare nismo zaslužili. Bilo je dobrih trenutaka, bilo je ružnih trenutaka, ali ovo što je Fred napisao na internetu apsolutna je istina. Sad vam je jasno kroz što smo prolazili i još jednom moram naglasiti koliko volim Freda, Johna i Leathala. I da svima bude jasno od kud informacija da ja sviram bas na jednoj pjesmi “Black Light Burns” (novi projekt Wes Borlanda, op.a.), to je bila bas dionica namijenjena za Limp Bikzit, ali nije završila na albumu, pa sam pristao da ju Wes upotrijebi. Ali, ne bih to napravio da sam znao njegov stav prema našem bendu. S tim završavam svoju izjavi i poručujem: Wes, volim te i želim ti sreću u životu. Čuvaj se.”

John Otto (bubnjevi): “Puno se toga izdogađalo. Ja sam se borio s nekim vlastitim problemima, ali nisam izdao nikoga iz grupe. Fanovima poručujem da je Fred rekao apsolutnu istinu! Boreći se sa svojim unutarnjim demonima izdao sam neke ljude, ali nitko mi nije okrenuo leđa. Nitko osim čovjeka koji se vratio u bend i kojeg smo opet primili u vlastitu obitelj. Nakon izjava vjernosti, izdao me i pokopao i pokazao mi da nekad moraš biti na dnu kako bi shvatio tko ti je pravi prijatelj. Uvijek ću podržavati Freda, Sama i Lethala i neći dozvoliti da nas nešto ovakvo pokopa!”

Muziku podržava

DJ Leathal: “Samo bih želio potvrditi nedavne Fredove riječi. Wes je htio bend odvesti u propast svojim zadnjim odlaskom, a sada se vratio samo kako bi dovršio posao. Jednom rječju može se samo reći da se osjećam – izdano. Wes, sretno prijatelju, ali Fred, Sam i John su moja braća i uspjet ćemo u ovome.”

Time je očito potvrđena istina i napokon se može reći da, ponekad iritantni, Fred Durst nije bio razlog raskola i problema u Limp Bizkit. Bend tako ipak nije ‘mrtav’ i nastavlja s radom bez nepouzdanog Wes Borlanda. Svatko svojim putem…

Muziku podržava
Stisni