Cijeli život želiš naučiti nešto svirati, ali nikako da nabaviš instrument koji ti je srcu drag? Ako je zaista tako, možeš odahnuti, jer te čeka nova vrijedna nagradna. Posljednja u našem Adventskom giveawayu.

Sad si već jako znatiželjan o kakvom instrumentu je riječ? Bit ćeš glavna faca u kvartu jer ti pred sam Božić uz pomoć ekipe iz Music Max trgovine pružam priliku da osvojiš upravo Flight elektro akustičnu gitaru (elektronika poznatog Fishman proizvođača).

Uz nju dobivaš i opremu (žice, štimer, torba, kapodaster, ovlaživač za gitaru, držač za trzalice + trzalice). Gitara je namijenjena početnicima i malo naprednijim sviračima, a vrijednost nagrade je 2000 kn.

Muziku podržava

Znam da je žarko želiš, stoga baci pogled na naš video u kojem se nalaze sve upute kako je možeš osvojiti. Uz to, možeš i nešto novo saznati, jer smo u videu izdvojili i pet legendarnih samoukih gitarista koji su bili protivnici bilo kakvih stručnih glazbenih lekcija te uzeli stvar u svoje ruke i tako se zapisali u glazbenu povijest.

Budi i ti svoj učitelj jer nikada nije kasno da se primiš rock’n’rolla!

Muziku podržava