Hladno Pivo u koprivničkoj Kuglani 2

3072

Zagrebački punk-rock sastav Hladno Pivoy nastupat će u subotu 13. prosinca u koprviničkoj Kuglani 2, gdje će imati promociju svog posljednjeg albuma “Šamar“. Cijena ulaznica je 40 kuna u pretprodaji i 60 kuna na dan koncerta.

Jedna od najvećih domaćih rock atrakcija, Hladno Pivo preraslo je od kvartovskog Zg banda porijeklom iz Gajnica, do grupe oko čijih se novih albuma vrte i osmjehuju Crni mačkovi, Porini i Zlatne Koogle kao domaće glazbene nagrade za tekuću godinu. Osim koncertnog promoviranja sjajnog novog albuma po mnogim gradovima diljem države, Hladno Pivo snima uzastopno odlične spotove kojima dodatno podgrijava pažnju medija.

Nakon socijalno britkog “Šamara”, ljetnog rock veseljaka “Zimmer Frei“, mračne i opake teme “Soundtrack za život”, ovih dana se monitira video spot za četvrti singl s odnosnog albuma, ironičnu suradnju s Edom Maajkom “Teško je ful biti kul” kojom se proširuje šaroliki opus emocija odaslanih od strane Mileta, Zoke, Stipe, Šube i kompanije za vrijeme promotivnog ‘šamaranja’ domaće publike.

Muziku podržava