Hi-fju polako ali sigurno rade na albumu

1325

Bend Hi-fju trenutno priprema cijeli album u produkciji Denykena. Prvi singl “Pokaži mi sunce sjajnije” upravo je izašao, za njega se radi video spot, a isti se počinje emitirati krajem siječnja. Slijedeći singl izlazi na proljeće, a na jesen najavni singl albuma i video spot. Izdavač benda je EXE – pprodukcija.

O bendu:
Zagrebački bend Hi-fju moderan je glazbeni sastav koji u potpunosti raspolaže vlastitim autorskim materijalom. Svi članovi benda su višegodišnji glazbenici što se jasno ističe kroz entuzijastički i profesionalno kreirane autorske radove. Bend zvuči uhodano, moćno i prije svega slušljivo.

Glazbeni izričaj benda, publika deklarira kao nešto novo, kao produkt nastao pod utjecajem različitih glazbenih pravaca. Sami članovi benda se izjašnjavaju kao funkrock-fussionpop bend, iako ih ni takvo deklariranje ne opisuje upotpunosti. Web site KSET ih opisuje kao sastav koji koketira, s jazzrockom, funkom, popom, ambijentalnim undergroundom te kao sastav koji raznolikim pristupom glazbi, aranžmanima i instrumentima plijeni pozornost.

Sastav: Nikola Dabac (vokal, perkusije) Borna Subota (gitare, vokal), Davor Peršić (bas, vokal), Zoran Blažević (bubnjevi). Više o bendu saznajte na www.hi-fju.com.

Muziku podržava