Heineken Medvegrad Party

Svega nekoliko dana dijeli nas do posebnog eventa koji se priprema u Zagrebu, na BSH Medvedgrad Fortress Partyu na kojemu će 17. lipnja nastupiti neka od najboljih imena domaće elektro glazbe.

Prije spektakularnog provoda koji je pred nama na povijesnoj utvrdi Medvedgrad kao trenutno vjerojatno najposebnijeg odredišta za organiziranje zabavnih sadržaja u Zagrebu, bitno je naglasiti još nekoliko činjenica, ali i informacija o samom partyu iza kojega stoji Heineken.

Prema nezavisnom istraživanju, nakon bavljenja sportom, Hrvati svoje vrijeme najradije provode slušajući glazbu.

Muziku podržava

Heineken sa svojim potrošačima dijeli upravo tu strast prema glazbi koja je i više od samo pasivnog slušanja – strast koja znači u potpunosti živjeti glazbu!

Kroz glazbenu platformu Live Your Music, Heineken slavi zajedno sa svojim potrošačima sva glazbena iskustva koja im omogućuju potpuno i kolektivno prepuštanje vrhunskim glazbenim doživljajima.

Kako bi se još više približio svojim potrošačima, Heineken ove godine dovodi vrhunske glazbene doživljaje ne samo u Split na Ultra Europe glazbeni festival, već u narednih mjesec dana i u ostale dijelove lijepe naše.

Prvi na redu je gorespomenuti BSH Medvedgrad Fortress Party powered by Heineken koji će se održati već ove subote, 17. lipnja na jedinstvenoj lokaciji koja je ujedno i jedna od najprepoznatljivijih i najpoznatijih zagrebačkih simbola.

Party počinje već u 15 sati, a trajati će sve do jutra te garantira spektakularan pogled na Zagreb uz fantastičan zalazak i izlazak sunca.  Tijekom 14 sati programa na 2 različita stagea, nastupiti će 16 najboljih hrvatskih DJ-a elektroničke glazbe: Yakka, Aldo Morro, Pablo Panda, Full Ferry b2b Tom Bug, PEZNT, Halaus&Kokić, Joe2Shine, Kosta, Radman, VANILLAZ, XO te RNDR, samo su neki od njih.

Muziku podržava