Hatebreed postaje dio Roadrunner obitelji s novim albumom

domination
2286

Iako još ništa nije službeno objavljeno ipak sve ukazuje na to da je Hatebreed potpisao ugovor s najvećom metal porodicom na svijetu. Frontman benda Jamie Jasta nedavno je rekao “Snimili smo dva albuma za Universal i bilo nam je super s njima. Prodali smo 300.000 primjeraka “Perseverance” i 200.000 “Rise Of Brutality”, ali sada hoćemo snimati za kuću koja je više orijentirana na čisti metal.

Ipak su kod njih bili bendovi kao Biohazard, Madball Sepultura. Novi album smo snimili, zove se “Supremacy” i bit će to čista adrenalinska, ravno u facu brutalna ploča. Snimali smo tako da s pjesmom nismo bili zadovoljni dok nam se od nje nije nakostriješila kosa i naježila koža.

Bit će tu klasičnih Hatebreed pjesama za koje očekujem da se zadrže u našim set listama na dugo dugo vremena. To je razarajući album koji će ostaviti veliki utisak na naše fanove.”

Muziku podržava

Album izlazi u kolovozu, a bend u travnju ide na turneju po Australiji s Kornom. Poslije toga na redu su koncert po američkim klubovima sa Strapping Young Lad, festivalski nastupi na Ozzfestu i diljem Europe.

Osim toga, velika vijest je i da će bend opet funkcionirati kao petorka. Novi član je gitarist Frank “3 Gun” Novinec (svirao u Terror, Ringworm, Integrity). Jamie o tome kaže: “Zbilja smo htjeli opet funkcionirati kao petorka, nakon što nas je 2002. godine napustio Lou (“Boulder” Richards). Pjesme su takve da im zbilja treba još jedna gitara.”

Muziku podržava