Hard Timeov uspješan nastup na Wacken Open Air festivalu

1537

Naš najpoznatiji heavy metal sastav Hard Time prošle je subote nastupio na najvećem Europskom metal festivalu “Wacken Open Air” u Njemačkoj. Sjajno su iskoristili svojih 45 minuta na W.E.T. stageu i predstavili se brojnoj publici koja je bila zadovoljna, sudeći po reakcijama i pozivu na bis koji zbog vremenskog rasporeda nisu mogli odsvirati. Mnogobrojni novinari iznenadili su se da i u Hrvatskoj ima dobrih hard & heavy bandova, a jedna Njemačka diskografska kuća se zainteresirala za moguću suradnju na izdavanju novog albuma Hard Time-a.

Kamere su bile prisutne na cijelom festivalu i zabilježile nastup više od 70 bendova na 16-tom izdanju Wacken open air-a, te se očekuje izlazak CD-a i DVD-a, a Hard Time je snimio i nekoliko kadrova za novi spot, tako da će biti prilike da se vidi dio sjajne atmosfere s ovog velikog festivala. Organizacija je bila na visokom nivou i usprkos kiši i hladnom vremenu svih 40-tak tisuća posjetitelja sjajno se zabavilo uz fenomenalne izvođače među kojima možemo istaknuti Machine Head, Nightwish, Apocalyptica, Within Temptation, Kreator, Accept, Hamerfall i Overkill.

Hard Time je svoje otpjevao pjesme na engleskom jeziku, ali su priredili iznenađenje svim prisutnima kada su pjesmu “Ja sam slobodan” otpjevali na hrvatskom. Hard time je iskoristio svoju priliku i pokazao što zna na uglednom Europskom festivalu, a treba napomenuti da se sjevernom Europom od ovog vikenda šetaju i Hard time majice na dvadesetak novih fanova koji su izdvojili po 15 eura za majicu banda koji su prvi puta čuli. Sve je to dobar uvod za izdavanje novog albuma “Hard Street Rock’N’Roll” koji će se pojaviti na jesen.

Muziku podržava
Stisni