HammerFall pronašao novog gitaristu

1636

Pontus Norgren (Talisman, The Poodles), poznati švedski hard rock gitarista novi je član HammerFalla. Pontus je došao umjesto nedavno otišlog Stefana Elmgrena, koji se između sviranja gitare i pilotiranja odlučio za ovo drugo.

Tako je, nakon lanjske ‘zamjene’ basist, u kojoj je Magnusa Rosena zamijenio Fredrik Larsson, ovaj popularni bend iz još jedne promjene line-upa izašao ‘neokrznut’. Barem se sada tako čini.

Naime, basist Larsson se vratio u staro jato, pa mu nije trebao preveliki period prilagođavanja, dok Norgren slovi kao jedan od boljih švedskih heavy metal/hard rock gitarista, pa je za očekivati da se Elmgrenov odlazak neće previše osjetiti.

Muziku podržava

Inače, između novog gitariste i aktualnih članova ‘pljušte’ međusobne pohvale. Tako je Pontus, uz ostalo, rekao kako mu se sviđa HammerFall, te da je to bend sa izvrsnim koncertima. Njegovim dolaskom u bend zadovoljan je bubnjar Anders Johansson, koji Pontusa osobno poznanje mnogo godina i zna kako radi kao muzičar, a i kakav je kao osoba.

Pjevač Joacim Cans malo je štedio na uzajamnim pohvalama, pa je, između ostalog, rekao da zamijeniti Stefana nije lako. Jer je veliki gitarista koji je imao karakterističan stil, te da su on i Pontus stilski dva različita muzičara i dvije različite osobe, a budućnost će pokazati kako će se novopristigli gitarista uklopiti u bend.

Muziku podržava