Nakon organizacije dva izuzetno uspješna Hackathona u Hrvatskoj, od kojih je prošli održan u ekstremnim uvjetima u kampu SuperUho festivala, vrijeme je i za treći! Pozivamo te da nam se pridružiš i ove godine na Music & Entertainment Hackathonu.

Ukoliko si developer, dizajner, strateg, growth-hacker, producent, business developer ili pripadaš jednoj od brojnih profesija koje se susreću u entertainment industriji – prihvati izazov i inoviraj! Hackathon će se održati u Vintage Industrial Baru u Zagrebu – kreće u petak, 30. studenog, a završava u subotu, 1. prosinca. 

Muziku podržava

Ovoga puta, hackathon smo proširili na domenu cjelokupnog entertainmenta koji uključuje film, gaming i glazbu. Cilj ovakvih hackathona je razvijati zajednicu stručnjaka zainteresiranih za entertainment industriju koristeći se tehnologijom na inovativne načine. Tema oko koje natjecateljski timovi moraju graditi svoja kreativna rješenja biti će naknadno osmišljena, a za razliku od prošlih Hackathona, nagrade su vrijedni poklon paketi koje ne dobivaju samo pobjednički timovi, već ih je više. Možeš se prijaviti kao dio već postojeće grupe ili individualno, no cilj je da omjeri znanja budu ravnopravno raspoređeni u svim disciplinama.

Rok za prijave je do četvrtka, 15. studenog (do ponoći), a prijaviti se možeš na obrascu ispod ili na ovome linku. Sretno!

Muziku podržava