Gwyneth Paltrow producira mjuzikl o The Go-Go’s

481

Gwyneth Paltrow producirat će mjuzikl o popularnoj američkoj ženskoj new wave ’80s skupini The Go-Go’s.

Kako navodi portal Hollywood Reporter, hollywoodska glumica trenutno vodi pregovore oko početka rada na njemu, a u cijelom poslu također će joj pomoći perspektivni koproducenti Donovan Leitch i Rick Ferrari.

Hollywood Reporter također piše kako i same djevojke iz benda razmišljaju da sudjeluju u njegovu nastanku, a možda još i napišu nekoliko novih pjesama.

The Go-Go’s se trenutno nalaze na turneji po Sjevernoj Americi, a u postavi se nalaze Belinda Carlisle (vokal), Jane Wiedlin (gitara, vokal), Charlotte Caffey (gitara), Kathy Valentine (bas gitara) i Gina Schock (bubnjevi).

Muziku podržava

Osnovane su u Los Angelesu 1978. godine te su od tada objavile četiri studijska albuma od kojih je najuspješniji bio prvi – “Beauty And The Beat” (1981.) koji se diljem svijeta prodao u oko 3 milijuna primjeraka te iznjedrio hit-singlove poput “Our Lips Are Sealed” i “We Got The Beat”. (Prvi je dvije godine kasnije uspješno obradio koautor mu Terry Hall sa svojim bendom Fun Boy Three.)

Postavu su mijenjale nekoliko puta, a svoj službeni razlaz obznanile 1985. godine, da bi se potom još nekoliko puta ponovo okupljale i rastajale.

Prodale su više od 7 milijuna albuma, a prošle godine također su dobile zvijezdu na čuvenom Hollywood Walk Of Fame.

Muziku podržava
Stisni