Gunsi ponovo zajedno u originalnoj postavi

Muzika.hr
7218

Guns N’ Roses će se ponovo okupiti u originalnoj postavi, a povod je skorašnji upis benda u Rock And Roll Hall Of Fame.

Bend će biti primljen zajedno s The Small Faces/The Faces, Red Hot Chili Peppers, Beastie Boys, Laurom Nyro i Donovanom na ceremoniji u Clevelandu (Ohio) 14. travnja.

Klavijaturist Dizzy Reed izjavio je da će tamo biti svi oni koji su doprinijeli snimanju kultnog albuma benda, “Appetite For Destruction”.Govoreći za magazin Billboard, Reed, koji se priključio bendu 1990. i ostao u postavi do danas, na pitanje ‘tko će prisustvovati svečanosti’, odgovorio je: “Znam da će svi originalni članovi benda biti tamo. Nisam siguran što će se točno događati, ali to je jedna od onih stvari koja će sve okupiti i svi će se truditi da budu stvarno cool”.

Reed je dodao da nije bilo razgovora oko toga da originalna postava odsvira nešto te večeri, te da on i frontmen Axl Rose nisu kontaktirali bivše članove benda, Slasha, Duffa MacKagana niti Stevena Adlera u vezi zajedničkog nastupa.
“Iskreno, nismo govorili o tome. Ne znam kada ni zašto, a ni kako da načnemo tu temu. Nije da se radi o svakidašnjem događaju. Dakle, mi zaista nismo razgovarali o tome… ali sam siguran da ćemo morati u nekom trenutku” kaže Reed.

Muziku podržava

Reed smatra da će trenutna postava benda nastaviti raditi na novom materijalu nakon završetka planirane ljetne turneje po Europi.

“Postoje glasine da bismo mogli poraditi na nekom materijalu nakon što odsviramo planiranu turneju, pa ćemo vidjeti što će ispasti. Puno stvari se nije našlo na albumu ‘Chinese Democracy’, a jasno se sjećam da je bilo mnogo zaista sjajnih pjesama. Mogu se samo nadati da će neke od njih biti razrađene i ispolirane” zaključio je Reed.

Muziku podržava