Guns N’ Roses gube fanove

domination
2329

Čini se da fanovi Guns N’ Rosesa diljem svijeta ipak polako gube strpljenje. Nakon 10-ak godina čekanja na novi album, rekli bi neki da je bilo i vrijeme. Talijanska fan stranica GNRonline.it službeno je prekinula svoje poslovanje i zatvorila se. Razlozi za to su nedostatak službenih informacija o toliko najavljivanom albumu “Chinese Democracy“.

Službeni stav administratora glasi ovako: “Žao nam je što moramo obznaniti da je nakon početka protesta 7.prosinca prošle godine, došlo vrijeme da se sve stranice i forumi na GNRonline.it i GNRonline.org gase. Vječna saga o novom albumu, nedostatak respekta i međusobnog povjerenja samo su neki od razloga za ovaj žalosni zaključak.

Nismo više u mogućnosti podržavati Axlov projekt i gubiti vrijeme na nešto što nikad nije cijenilo naš trud i vjernost. Prepuštamo to preostalim fan siteovima koji i dalje imaju strpljenja i volje da ih zavlače. Gašenje ove stranice ne povlači za sobom samo izostanak vijesti i dikusija u Italiji, već razbija zajednicu od 3.500 korisnika koji su ovdje stekli prijateljstvo.

I dalje želimo vjerovati da će do novog albuma ipak doći i da će Axl to izdati prije veljače 2008. godine. Ako se to dogodi, probat ćemo ponovno aktivirati stranicu, inače će svi podaci i domene biti nepovratno izgubljene, a to bi bio konačni kraj talijanske GNR zajednice.”

Muziku podržava
Stisni