Groove – nova škola zvuka i glazbe u Zagrebu

3210

Grad Zagreb postao je bogatiji za još jednu, ali pomalo drugačiju glazbenu školu. Od sredine siječnja s radom će započeti Groove, nova škola zvuka i glazbe, čiji predavači će biti domaći glazbeni profesionalci.

Zvonimir Bučević Buč (bas), Kruno Levačić (bubnjevi), Berislav Blažević Bero (klavijature), Astrid Kuljanić (pjevanje), Zlatko Bebek Beba (gitara), Mladen Malek i Tomislav Hleb (tonska produkcija) samo su neki od predavača koji će polaznicima prenositi svoje znanje. U školu se mogu upisati svi stariji od 15 godina, željni kreativnog usavršavanja.

Nastava sviranja instrumenata i pjevanja održavat će se u vježbaonicama MD partner, u Brozovoj ulici, dok će se tečajevi tonske produkcije održavati u glazbenom studiju Decibel, u Heinzelovoj.

Muziku podržava

Također, svi zainteresirani mogu u subotu 29. prosinca posjetiti otvorene dane ove nove škole glazbe i zvuka. Od 11 h do 13 h u navedenom studiju Decibel će se održati besplatna radionica tonske produkcije, čiji predavači će biti Mladen Malek i Tomislav Hleb.

Više informacija o Groove školi pronađite na www.myspace.com/grooveskola i www.groove.hr.

Muziku podržava