Greg Graffin iz Bad Religion ima novu knjigu – “Population Wars”

593

Population Wars” naziv je treće knjige Grega Graffina, pjevača kalifornijskog punk-rock benda Bad Religion.

Graffin o knjizi: “Život na Zemlji od početka je definiran ratovima. Na ratove među populacijama gledalo se kao na neizostavni dio evolucije, a popularni izraz ‘preživljavanje najjačih’ objašnjava i često služi kao izgovor. U ‘Population Wars’ raspravljam o tome kako je upotreba te evolucijske teorije kriva i da je pogrešno opravdavati ratove kada postoje druga, manje nasilna rješenja“.Limitirani dodatak knjizi je singlica s četiri Graffinove obrade Bad Religion pjesama koje su imale najveći utjecaj na knjigu. Te pjesme su “Faith Alone“, “The Answer“, “Past Is Dead” i “Fields Of Mars“.

Greg Graffin (50) koji inače ima doktorat iz zoologije i predaje paleontologiju i životne znanosti na sveučilištima Cornell i University of California izdao je u 2010. dvije knjige – “Anarchy Evolution” i “Evolution and Religion: Questioning the Beliefs of the World’s Eminent Evolutionists” koja je u biti prerada njegovog doktorskog rada.

Bad Religion su pak u siječnju 2013. izbacili svoj 16. studijski album “True North” i prema nekim saznanjima vrlo je izgledno kako ćemo snimiti još barem jedan album.

Muziku podržava