Gotovo s Velvet Revolver?!

domination
2392

Svakom lijepom druženju dođe kraj, pa je tako izvjesno da smo vidjeli zadnje od super-grupe Velvet Revolver. Nakon drugog albuma i nekoliko koncerata počelo je novinarsko prepiranje pjevača Scott Weilanda i bubnjara Matt Soruma, a sam Weiland je na nedavnom konertu u Glasgowu obznanio fanovima da ih gledaju na zadnjoj turneji.

Prepirka je počela Sorumovim izjavama da u bendu vlada metež, pa mu je Weiland poručio da je nezreo i da radije razmišlja o svom odvikavanju, dok će se sam posvetiti svom matičnom bendu i reunionu Stone Temple Pilotsa.

Sorumove riječi su: “Imati bend je kao i imati vezu. Nekada se slažete, a nekada ne. Ne želim lagati, zadnje vrijeme kod nas ne funkcioniraju stvari kako bi trebale. Svi smo imali uspona i padova u rock ‘n’ roll karijerama, a neki očito ne žele vidjeti koliko je takav način života dobar i blagoslovljen.

Muziku podržava

Ipak, turneje iscrpe ljude i odvoje te od obitelji. No, ovo na koncertu u Glasgowu nije bilo u redu i sve što mogu reći je da se potrudimo držati rock živim, jer i mi za njega živimo.”

A Weilandov odgovor je: “Veze su zadnje o čemu bi Sorum trebao pričati, jer je prenezreo da bi tako nešto njegovao. Drugo, držati rock živim?! Ma daj, molim te. Pokušao sam biti iskren s Velvet Revolverom, za razliku od nekih.

Ipak je ovo njegov prvi bend, napokon nije bio unajmljeni muzičar. Snimio sam osam albuma, prodao ih u 35 milijuna primjeraka, i još sam profesionalan, unatoč silnim količinama droge koju sam unio u organizam. A turneju u Australiji otkazao si upravi ti – Matt!

Što se fanova tiče, oni zaslužuju čuti Velvet Revolver i krvarit ću za njih do kraja turneje. Uvijek sam znao svoje mjesto u svemu, i šteta što ovako završava jer smo bili prava škvadra. Ega i ljubomora ipak su nas uspjeli rastrgati.

Muziku podržava