Gotovo s bendom Finch

domination
1000

Iako su se nalazile brojne spekulacije o razilaženju hardcore/screamo benda Finch, tek danas je stigla i službeno objava o raspadu. Nedavno se na internetu pojavila vijest kako ‘bend uzima nedefiniranu pauzu’, ali stvar je ipak otišla puno dalje od pauze, pa nam dečki iz benda poručuju: “Nakon puno razmišljanja i neodlučnosti, ipak smo odlučili završiti ovu priču. Između ostalih razloga naše odluke, ipak je najvažniji da se naši individualni prioriteti jednostavno ne slažu”.

I dodaju: “Moramo naglastiti kako smo do neba zahvalni na ovih proteklih 5 godina kada smo imali priliku svirati glazbu koju volimo i tako zarađivati za život. Svi ćemo uvijk biti sretni i ponosni na to razdoblje, i neizmjerno zahvalni svima koji su nas podržavali. Posebna zahvala ide svima koji su nam bili blisku i koji su radili s nama kako bi nam pomogli na našem putu. Da ne duljimo s popisima, svi znate tko ste. Hvala vam najljepša i vidimo se drugi put”.

Kako ovo ipak ne bi bio njihov oproštaj s glazbom, dečki su se primili posla s drugim bendovima i trenutno zadovoljni sviraju, a za neke gotove materijale, morat ćemo sačekati.

Muziku podržava