Činjenica da je Hrvatska dogurala do finala iako je Svjetsko prvenstvo iza nas biti će glavna tema još tjednima, a mnogi su strani glazbenici svoju podršku Vatrenima nakon pobjede protiv Engleske iskazali i na društvenim mrežama. Glavni zagrebački trg okupiran je navijačima koji očekuju reprezentaciju i slave drugo mjesto na Svjetskom nogometnom prvenstvu.

Sada već povijesno finale Svjetskog nogometnog prvenstva gorljivo su pratili mnogi domaći i strani glazbenici, a mi smo prekopali po društvenim mrežama i donosimo ti neke od najboljih reakcija:

Krist Novoselić

Basist legendarne Nirvane i naše gore list, Krist Novoselić pohvalio se Hrvatskim porijeklom, te se našalio oko činjenice da je i on, poput naših nogometaša, sin “icha”.

Frenkie

Bosanski reper Frenkie izuzetno je emotivno proživljavao finale, što je vidiljivo iz njegovih objava na Twitteru, a i dalje prati doček naših nogometaša.

Nina Romić

Ninu Romić ponijela je euforija oko nogometa što je jasno dala do znanja na svome Twitteru.

Dino Jelusić

Heavy metal vokalist Dino Jelusić čestitao je Modriću na Zlatnoj lopti s kojim je, kada je Modrić bio u Dinamu, zajedno trenirao kod istog trenera.

General Woo

General Woo podjelio je dozu optimizma, zazivajući titulu prvaka za neke nove generacije koje dolaze.

70 Shares
Muziku podržava