Gin Cooler – prvi put u Rockmarku

888

S novim utorkom na pozornicu Rockmarka nam dolazi i novi izvođač – 24. siječnja po prvi put ćemo u sklopu programa Akustika ugostiti ‘zagrebački četverac bez kormilara’ – Gin Cooler.

Bend u današnjoj postavi djeluje od 2002. godine, a okosnicu benda čini četvero ljudi koji zajedno rade autorsku glazbu na hrvatskom jeziku, pod utjecajem raznih podneblja i glazbenih pravaca. Kako bi im live nastupi bili što zanimljiviji i što vjerniji studijskim snimkama, na pozornici im se često pridružuju prijatelji glazbenici, koji svojim doprinosom upotpunjuju zvuk benda.Sami kažu kako su bossa nova, jazz, latin, world music, soul, blues, afro, funk, reggae… za njih samo glazba i sloboda izražavanja, bez žanrovskih ograničenja, bez nametnutih pravila, nepretenciozna, bez razmišljanja.

Iza sebe imaju bogato koncertno iskustvo, kao i debitantski album “Meandar“, objavljen 2010. godine, na kojem su ugostili niz glazbenika, pa tako i Zorana Predina u singlu “Dovoljno sami”, za koji je snimljen i videospot.

Muziku podržava

Na novom izdanju Akustike, u utorak 24. siječnja, publika će imati priliku čuti ih u akustičnoj formi, u četveročlanom sastavu.

Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan.

Gin Cooler – Facebook | MySpace

Akustika @ Rockmark – Facebook | Twitter | akustika@rockmark.hr

(Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba
ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se
sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju
temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne
glazbe)

Muziku podržava
Stisni