Gibonni potpisao za T-Mobile – ‘skinite’ novi singl “Sebi dovoljna”

5294

Danas je u prostorijama T-Mobilea u Zagrebu održana press konferencija na kojoj predstavljena suradnja, a odmah potpisan i jednogodišnji sponzorski ugovor između Gibonnija i T-Mobilea. Naravno svaka strana je našla svoj veliki razlog zadovoljstva potpisanim ugovorom, o čemu su govorili sam Zlatan Stipišić Gibonni i Hendrik Kasteel, inače glavni direktor za marketing T-Mobilea.

Ono što je ipak bilo najzanimljivije na presici, a zbog čega su se mediji okupili u toj rozom bojom ‘okupanoj’ prostoriji je premijerno predstavljanje novog singla Gibonnija – “Sebi dovoljna“, kojeg od danas možete besplatno downloadati u mp3 formatu, ali i kao i ring tone ili real tone (to se naravno plaća) na stranici www.t-mobile.hr/gibonni.

Ovo predstavljanje suradnje i samog singla, ujedno je bila i najava novog albuma Gibonnija, koji je najavljen za veljaču ili ožujak 2006., a ako je suditi prema pjesmi “Sebi dovoljna”, novi album – zasad još nepoznatog imena, ustoličit će Gibonnija na vrhu piramide hrvatske glazbene scene kao velikog tekstopisca i odličnog glazbenika.

Bitno je za napomenuti da će se tijekom cijele sljedeće godine na navedenoj web stranici naći svakojake novosti vezane za novi album, kao i svakojaki downloadi pjesama s albuma, a također valja napomenuti da će se uskoro moći downloadati i Gibonnijeve pjesme s prijašnjih albuma.

Muziku podržava