George Michael uhićen zbog droge

domination
1559

Nakon što mu doktori i mediji zadnje vrijeme pripisuju kroničnu depresiju, brintanska gay ikona George Michael, još se jednom našla u problemima s policijom. 1998. uhićen je zbog ‘bludnih radnji’ u jednom javnom WC-u, a nešto iza ponoći sa subote na nedjelju pronađen je onesviješten u svojem autu. Netko od prolaznika ugledao je parkiran auto u centru Londona i primijetio sumnjivu situaciju.

Policija i hitna pomoć osvijestili su ga i odlazak u bolnicu nije bio potreban, ali u autu je pronađen Cannabis i tekući Cannabis što je West End policiji bilo više nego dovoljno za hapšenje. Nakon nešto više od 7 sati ispitivanja pušten je na slobodnu, ali daljnje posljedice tek se očekuju. Prema Britanskim zakonima, posjedovanje droga C klase može dovesti do dvogodišnje zatvorske kazne.

Pravim imenom, Georgios Kyriacos Panayitou, George će se ubrzo naći na sudu, ali i na meti mnogih znatiželjnih novinara koji će pokušati otkriti što se to događa s legendarnim 42-godišnjim pjevačem koji je u karijeri prodao preko 80 milijuna kopija albuma.

Muziku podržava