“Gdje god su moji” najavljuje novi album Frenkiea

Muzika.hr
786

Bosanskohercegovački reper Frenkie predstavio je novu pjesmu “Gdje god su moji” i pripadajući videospot.

Nakon uspješnog albuma “Troyanac” te EP-a “DNA” kojeg je radio s producentom Billainom, ovime je najavio početak promotivne faze novog albuma “Reexperience“. Kao gost mu se ovoga puta pridružio dugogodišnji prijatelj i kolega Kontra, a za produkciju je ponovno bio zadužen Billain. Spot potpisuje sarajevska produkcijska kuća Pro.ba, a režiju Nermin Hamzagić. Pored njih tu je i Edo Maajka kao i dj Soul, odnosno cijela Fm Jam ekipa na jednom mjestu.

“U videu smo pokušali prikazati prošlu godinu koja je za nas bila itekako burna. Tu su brojna putovanja, nastupi, među kojim je i meni najdraži sa sarajevskom filhramonijom, snimanje našeg filma SoulTrain, pa sve do rada na ovom albumu, sve to smo pokušali da upakiramo i prikažemo publici” izjavio je Frenkie.

Muziku podržava

O novom albumu je nadodao: “Kao što smo već ranije nagovijestili, riječ je o posebnom izdanju koje sadrži desetak najdražih pjesama s moja četiri solo albuma, te par novih stvari. Od ‘Odličnog CD-a’ prošlo je više od deset godina i mislim da ćemo s ovim albumom fino zaokružiti taj period moje karijere (…) Ideju za takav album dobio sam nakon jednog nastupa gdje smo nakon dugog vremena svirali blok starih stvari.”

Frenkijev album najavljen je za studeni, a uskoro će izbaciti još nekoliko novih videospotova.

Muziku podržava