Gatuzo akustično u Rockmarku

1283

U utorak 3. ožujka u sklopu Akustike imamo priliku ugostiti skupinu Gatuzo, koja će nam glasno i jasno razdrmati korice knjiga naše glazbene knjižare Rockmark.

Dvojac Gatuzo imamo priliku po prvi ugostiti na našoj malenoj drvenoj pozornici Rockmarka, a po drugi put u sklopu Akustike. U lipnju 2013. zasvirali su nam na zatvaranju tadašnje 3. sezone, a bilo je i vrijeme da ih ponovno ugostimo u sklopu akusticiranja.Osnovani 2003. godine, Damir Trkulja-Šiljo i Goran Martinjak svojim su se eksplozivnim rock zvukom predstavili zamijećenim low-fi materijalom “Temelji”, a 12 godina kasnije mogu se pohvaliti s brojkom od četiri studijska materijala, od kojih je svaki bio bolji od prethodnog!

Aktualni “Megalomania” objavili su krajem prošle godine i pokupili niz odličnih kritika, kao i tri nominacije za nagradu Porin! Kako nove pjesme zvuče u akustičnom izdanju, zagrebačka publika ima priliku provjeriti prvi utorak u ožujku, 3.3. – početak akusticiranja u Rockmarku je u 19 sati, a ulaz je slobodan. S nestrpljenjem iščekujemo!

Muziku podržava

Vidimo se!

@akustikasession:
Instagram | Facebook | Twitter | Google+ | YouTube

Akustika nosi Reebok Classic.

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava