Frontmen The Charlatansa videom “White” predstavio novi album

519

Tim Burgess, frontmen britanskih indie-rockera The Charlatans videospotom za pjesmu “White” najavio je skorašnji izlazak najavljenog mu drugog studijskog solo albuma, naziva “Oh No I Love You“.

Režiju videospota potpisuje Dan Tombs, autor pozadinskih stage slideova izvođača kao što su Gold Panda, Nathan Fake, Luke Abbott, Walls i Jon Hopkins.Album na tržište sada stiže 1. listopada, a ne kao što je prvotno bilo najavljeno 24. rujna.

Burgess je na njemu ugostio članove bendova Lambchop, Clem Snide te My Morning Jacket. Chris Scruggs, unuk pokojne bendžo legende Earla Scruggsa, eksperimentator R Stevie Moore te Gabe Gurnsey i Nick Colk Void iz benda Factory Floor također su dali svoje doprinose na njemu.

Muziku podržava

Za mjesto snimanja albuma odabran je Nashville, a svoj produkcijski pečat na njemu dao je Mark Nevers.

Album izlazi pod okriljem etikete O Genesis Recordings na formatima standardnog CD-a, limited-edition CD-a (s pridodanim bonus pjesmama), limited-edition vinila i kao digitalni download, a Burgess će ga promovirati na predstojećoj kratkoj turneji po domovini koja kreće iz Aberdeena 18. listopada i završava u Belfastu 27. listopada.

CD 1:
White
The Doors Of Then
A Case For Vinyl
The Graduate
Hours
Tobacco Fields
Anytime Minutes
The Great Outdoors Bitches
The Economy
A Gain

CD 2 (Limited-edition disc):
The Doors Of Then (The Spaced Cowboy Mix – Tom Furse)
Hours (Tandy Love Remix)
Great Outdoors Bitches (O Genesis Remix)
Our Economy (O Genesis Remix)
White (Factory Floor Gabe Gurnsey Remix)
The Doors of Then (Factory Floor – Dominic Butler ‘Michael Cliffe House Remix’)

Muziku podržava