Frenkie objavio videospot za pjesmu “Izgubljeni snovi”

Leonora Bedić
1004

Nakon što je 10-godišnju glazbenu karijeru zaokružio kompilacijom “Reexperience“, tuzlanski reper Frenkie sada je objavio novi spot za pjesmu “Izgubljeni snovi“.

Riječ je o jednoj od najpopularnijih pjesama Frenkija, za čiji su spot bili zaduženi Mario Ilić i Vedran Haračić (Salt n flow) koji s Frenkijem već imaju brojne suradnje.Video je sniman u Beču, a glavnu ulogu u njemu je preuzeo Nikola Andrić. Osim što su “Izgubljeni snovi” uvršteni na kompilaciju “Reexperience”, pjesma se nalazi i na njegovom prvom albumu “Odličan CD” iz 2005.

Novu verziju pjesme potpisuje sarajevski producent Billain, a Frenkie je pojasnio kako je došlo do realizacije: “Ideja da napravimo novu verziju ‘Izgubljenih snova’ je došla od mene. Kada smo se odlučili napraviti ‘Reexperience’ počeo sam preslušavati stari materijal i ona je naravno bila na vrhu liste. Trebam pojasniti da je ta pjesma nastala u ranoj fazi moje karijere, to je jedna od prvih pjesama koje sam ikada napisao.

Muziku podržava

Samim tim ona je daleko ispod mog dosadašnjeg standarda i načina repanja. To znači da je puna grešaka, loše odrepana i moglo bi se reći da struktura rima maltene ne postoji. Imajući to na umu, i naravno želju da je konačno jednom izvedem uživo, odlučio sam se tekst dovesti u red. Dakle, popravio sam tehnički dio, poredao sve na svoje mjesto i ponovo snimio.

Vidim da se reakcije na remix podjeljene jer su ljudi vezani za originalnu verziju. No meni kao muzičaru ova nova verzija je mnogo kvalitetnija i možda slušaocima treba malo više vremena da se naviknu…”

Muziku podržava