Miljenik hrvatske publike – Frank Turner, predstavio je potpuno novu pjesmu “1933“, kojom ujedno najavljuje i novi, sedmi studijski album “Be More Kind“. Na albumu će se naći 13 pjesama, a službeni izlazak je zakazan za 4. svibnja.

“Htio sam izaći iz svoje zone komfora i isprobati nešto novo i drugačije”, otkriva Frank o novom albumu, koji produkcijski potpisuju Austin Jenkins i Joshua Block, nekada članovi psychedelic-rock skupine White Denim, te Charlie Hugall (Florence + the Machine, Halsey, Fickle Friends…).

Muziku podržava

Osim novog materijala, Frank priprema i svjetsku turneju u pratnji svog benda. “Ostavljam iza sebe dane kada sam htio biti najaktivniji tour-glazbenik u svemiru. Uputit ćemo se na intenzivnu turneju, ali raspored će nam dopuštati da uzmemo kratku pauzu i vratimo se svojim domovima” ovim riječima je pojasnio kako je zamislio koncept najnovije turneje.

Usprkos tome, za prvi dio turneje najavio je čak 120 koncertnih datuma diljem Velike Britanije, Europe, Kanade, Australije i Novog Zelanda, a obećao je i kako će u 2019. godine posjetiti i neka “manja, čudnija i predivna mjesta”. Čitavu listu svih koncertnih datuma i postaja možete pronaći na njegovoj službenoj stranici.

Popis pjesama:
1.   Don’t Worry
2.   1933
3.   Little Changes
4.   Be More Kind
5.   Make America Great Again
6.   Going Nowhere
7.   Brave Face
8.   There She Is
9.   21st Century Survival Blues
10. Blackout
11. Common Ground
12. The Lifeboat
13. Get It Right

Muziku podržava