Four Tetu je bitna samo glazba [Jacbri.com]

579

Osim što je vrlo zaposlen nastupima i produciranjem za sebe i druge, Kieran Hebden aka Four Tet u ulozi promotera sprema u studenom noć za pamćenje.

U pitanju je večer u Brixton Akademiji 2. studenog, tijekom koje će se za pultom izredati Ben UFO, Floating Points, James Holden, Pangaea, Pearson Sound te sam Four Tet u b2b varijatni s Cariboum. Cijena ulaznice? Prava sitnica – 5 funti, što je nešto manje od 50 kuna. Kieran je na svom Twitteru napisao kako je na istom mjestu u 90-tima gledao Fugazi u sličnom aranžmanu, 5 funti ulaznica, “no light show, no bullshit“, samo hrpa dobre glazbe, te dodao kako je njegova večer u neku ruku inspirirana time.

Odapeo je otrovnu strelicu i prema već dugo prisutnom trendu koji vizualni show stavlja ispred glazbe, napisavši uz link na video snimku nastupa Swedish House Mafie na Sensation White partyu kako “trebamo partye koji tome nisu nimalo nalik” te da mu se povraća kad god to vidi.

Muziku podržava

Osim što je nedavno predstavio novi rad “Jupiters”, te album projekta One Little Plane kojeg je producirao, Kieran se pokazao dosta angažiran oko pomoći svojoj nekadašnjoj školi. Iz iste su između ostalih izašli i Burial, Hot Chip, The xx, Fridge, članovi grupa Dragonforce i Maccabees te niz drugih umjetnika, što će reći da se radi o zaista iznimnoj instituciji, pa je razumljiva želja da joj se pomogne. Više o tome na službenoj stranici.

Izvorni članak preuzet sa Jacbri.com

(Disko.muzika je rubrika pokrenuta s
partnerskim medijima u kojoj prenosimo njihove najbolje članke. Članak
je objavljen uz dopuštenje izvornog medija.)

Muziku podržava