Forbes: Adele ostaje na vrhu jer se ne pojavljuje u javnosti

2364

Časopis Forbes sastavio je novu listu najblistavijih glazbenih zvijezda ispod 30 godina starosti.

Lista je sastavljena ne samo na osnovu dosadašnjih zarada glazbenih zvijezda već i na osnovu njihovog budućeg potencijala, kreativnosti i popularnosti, a na njezinu vrhu uvjerljivo se našla Adele (24) za koju je navedeno da vrlo pametno dozira svoje pojavljivanje u javnosti.

Na drugom je mjestu slijedi švedski DJ i producent Tim Bergling (23), poznatiji pod umjetničkim imenom Avicii, dok se na treće smjestio kanadski teen idol Justin Bieber (18).

Za Lady GaGu (26) koja je smještena tek na sedmo mjesto, časopis je naveo da će zbog svoje prevelike medijske eksponiranosti teško moći ponuditi nešto novo, neočekivano.

Muziku podržava

Činjenicu da je netko najblistavija glazbena zvijezda čini i to da kod auditorijuma izaziva isključivo pozitivan utisak, gdje je opet kao primjer navedena Adele koja nema negativne bodove, za razliku od Lady GaGe koju konzumenti glazbe ‘ili vole ili apsolutno ne vole’.

U zaključku Forbseove analize stoji da je blistavost nečije karijere određena i postupcima koje ta osoba čini u privatnom životu, koji javnost u showbizu strogo prati, zbog čega je Adele također u potpunosti dominantna u odnosu na sve ostale mlade kolege.

Top 10 najblistavijih glazbenih zvijezda ispod 30 godina:
Adele (24)
Avicii (23)
Justin Bieber (18)
Benny Blanco (24)
Drake (26)
Daniel Ek (29)
Lady GaGa (26)
Skylar Grey (26)
Calvin Harris (28)
Matt Jones (28)

Muziku podržava