FOR za početak sezone Akustike u Tunelu

1644

Tjedan dana nakon zagrebačkog početka nove sezone akusticiranja, s Akustika programom stižemo i u naš drugi dom – riječki klub Tunel, gdje ćemo 28. listopada ugostiti skupinu FOR.

Za zagrebačku akustičnu rock skupinu ovo će biti treće gostovanje u sklopu programa Akustika – prvi put smo ih ugostili početkom ove godine u Rockmarku, zatim su s nama guštali na SuperUho festivalu, a konačno lovimo priliku dovesti ih i pred riječku publiku.Okosnicu ove skupine čini kantautor Tomislav Malagurski, kojem su se 2013. godine pridružili Frano Homen na udaraljkama, Miodrag Prelec na bas gitari te Slaven Špoljarić na klasičnoj gitari. U travnju ove godine predstavili su i svoj demo-album, naziva “The.Sun.Will.Shine!“, s kojeg se posebno istaknula pjesma “Keep On Walking“, kao jedna od omiljenih koncertnih poslastica.

Za FOR ovo će ujedno biti i prvi nastup pred riječkom publikom, stoga ulovite ovu odličnu priliku posluhnuti ih uživo – akustične i odlične, kao i svaki put do sada. Početak svirke je u 21:30, a upad je slobodan.

Muziku podržava

Vidimo se u Tunelu!
#akustikaV

@akustikasession:
Instagram | Facebook | Twitter

Akustika nosi Reebok Classic.

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava