FOR akustično u Rockmarku!

1074

Nakon novogodišnjeg nastavka sezone i akusticiranja u riječkom Tunelu, ponovno se vraćamo na drvenu pozornicu glazbene knjižare Rockmark, gdje ćemo u utorak, 4. veljače imati priliku ugostiti skupinu FOR.

Riječ je o akustičnoj rock skupini, okupljenoj oko kantautora Tomislava Malagurskog, kome su se pridružili Frano Homen na udaraljkama, Miodrag Prelec na bas-gitari te naposljetku Slaven Špoljarić na klasičnoj gitari. Skupina FOR svoju je glazbenu priču u današenjem obliku započela 2013. godine u Zagrebu. Predstavili su se kroz nekolicinu pjesama, u kojima se očituju naizgled melankolične harmonije i tekstovi, u cijelosti prožeti nadom i pozitivnom vibrom.

Zanimljivo je kako su svojim prvim istupanjem na Facebook, viralnim širenjem uspjeli prikupiti 300 ‘lajkova’ u prvom danu, a na taj način su i nama zapeli za uho te smo se vrlo brzo požurili bukirati ih za naš program Akustika.

Muziku podržava

U iščekivanju demo-albuma “The Sun. Will. Shine!“, zagrebačka publika imat će priliku čuti ih u akustičnom izdanju, u utorak 4. veljače na novom izdanju Akustike u Rockmarku.

Vidimo se!

Akustika na mrežama:
Instagram | Facebook | Twitter


[Ovaj
projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava
Stisni