Finalni detalji novog Judas Priesta

1527

Zasigurno jedan od, ako ne i najiščekivaniji heavy metal album u 2008. godini izaći će za Epic Records 16. lipnja u većini svjetskih država, dok će ga dan kasnije ‘ugledati’ Amerikanci i Kanađani. Radi se, naravno, o “Nostradamusu“, konceptualnom albumu britanskih legendi Judas Priest.

Objavom datuma izlaska i set liste, polako se privodi kraju dvogodišnja priča o stvaranju “Nostradamusa”, koja se u najvećem dijelu odvijala u Old Smithy studiju. Album će biti dvostruki i izaći u nekoliko, uglavnom bogato opremljenih edicija s bookletom od 48 stranica, nekim dodacima, poput postera, a ljubitelji ploča moći će ga nabaviti i u trostrukom vinylnom izdanju.

Ovi vremešni, ali neuništivi metalci, cijelo će ljeto provesti radno, a uz već dogovorene koncerte, od kojih je većina na uglednim europskim festivalima, ovih su si dana ‘natovarili’ i sjevernoameričku turneju, na koju odlaze u drugoj polovici srpnja.

Muziku podržava

Vjerujem da nije na odmet podsjetiti kako će se 2. srpnja na jedan dan ‘doseliti’ i u Hrvatsku, te u zagrebačkom Domu sportova održati koncert na kojem će se moći čuti dio
Nostradamusovih (Michel de Nostredame) proročanstava, ali i, kako je ranije najavljeno, veliki broj naslova koji su obilježili kompletnu povijest Judas Priesta.

Popis pjesama:
01. Dawn of Creation
02. Prophecy
03. Awakening
04. Revelations
05. The Four Horsemen
06. War
07. Sands of Time
08. Pestilence And Plague
09. Death
10. Peace
11. Conquest
12. Lost Love
13. Persecution
14. Solitude
15. Exiled
16. Alone
17. Shadows In the Flame
18. Visions
19. Hope
20. New Beginnings
21. Calm Before the Storm
22. Nostradamus
23. Future Of Mankind

Muziku podržava