Festival Tour vodi te na Ferragosto Jam!

Festival Tour se nastavlja! Želiš li prisustvovati jubilarnom 10. izdanju jednog od najpopularnijih ljetnih festivala u unutrašnjosti Lijepe naše? Na orahovačkom jezeru od 3. do 6. kolovoza nastupit će Elemental, Bolesna braća, Pips, Chips & Videoclips, Krankšvester i mnoga druga domaća imena.

Ako želiš upravo ovaj festival dodati na svoju ovoljetnu listu, na pravom si mjestu jer dijelimo festivalske ulaznice! Brzo baci oko na naš Instagram profil i okušaj svoju sreću. Imaš vremena do nedjelje (9.7.) u ponoć.

Muziku podržava

Dobitnici će biti objavljeni ponedjeljak (10.7.) i zamoljeni da nas kontaktiraju na nagradna@muzika.hr kako bismo dogovorili sve detalje.

Dobitnike nagradnog natječaja koji se odvija na Instagramu biramo nasumičnim putem preko servisa random.org. Osvajanje ulaznica vrijedi isključivo ako ti i osobe koje si tagirao u post prate naš Instagram profil. Osoba koja u jednom krugu nagradnog natječaja osvoji ulaznice, preostale dane do kraja nagradnog natječaja više ne može ponovo sudjelovati.

Sretno!

[Ovaj Nagradni natječaj ni na koji način ne sponzorira, promiče ili provodi Instagram niti je isti povezan s njime. Sudionici su upoznati s time da svoje podatke daju Priređivaču, a ne Instagramu. Sva pitanja, primjedbe ili pritužbe u vezi ovog Natječaja upućuju se Priređivaču, a ne Instagramu.]

Muziku podržava