Another World Festival u Bristolu otkazan je zbog “uznemirujuće” količine ovčjeg izmeta na Washingpool farmi, lokaciji na kojoj se trebao održavati.

Festival dance glazbe trebao  je početi danas, a otkazan je zbog potencijalnog ugrožavanja zdravlja i širenja zaraze zbog ogromne količine izmeta po nalogu zdravstvenog inspektora.

Nadzornik farme je izjavio da je ponudio organizatoru nekoliko prikladnijih lokacija, ali da ih je ovaj odbio. Usto je naveo da organizator nije prethodno posjetio lokaciju na kojoj se festival trebao održati.

Muziku podržava

Prodano je oko 2500 ulaznica u iznosu do 1000 funti, a organizatori su najavili da neće refundirati troškove. Naime, planiraju isti događaj održati sljedeće godine na drugoj lokaciji, stoga su odlučili da neće biti povratka novca jer je događaj otkazan zbog vanjskih okolnosti.

U međuvremenu je stranica eventa nestala s društvenih mreža, unatoč obećanjima da će se festival održati u ljeto 2019. Mnogi su izvođači otkazali nastupe, a jedan od bristolskih promotora izjavio je da neki od potvrđenih DJ-eva nisu nikada osobno potvrdili da će nastupati.

26 Shares
Muziku podržava