Sve što znamo o nadolazećem festivalu Ferragosto JAM 2020. Objava će se ažurirati.

26.11.2019.

Poznata su prva imena 13. Ferragosto JAM festivala na Orahovačkom jezeru. Svoj dolazak potvrdili su beogradska garage/post-punk senzacija Repetitor, koprivničko-varaždinski punk rockeri Overflow, riječki Jonathan, “zauvijek zen” synth pop bend Svemirko i zagrebački audiovizualni sastav ABOP ili After je bolji od partyja.

Muziku podržava

U ponudi su festivalske ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 100 kuna za sve dane festivala. Po toj cijeni mogu se kupiti putem Entria ili na njihovim prodajnim mjestima do 12. siječnja, osim ako se povoljnije ulaznice ne rasprodaju prije.

15.10.2019.

Poznat je termin održavanja najpoznatijeg slavonskog festivala! Trinaesto izdanje festivala Ferragosto JAM održat će se u razdoblju od 5. do 9. kolovoza 2020. godine.

View this post on Instagram

happy mess

A post shared by Ferragosto JAM (@ferragostojam) on

Svi izvođači za Ferragosto JAM 13 još nisu poznati, no vjerujemo da će se i iduće godine ostvariti neki rekordi kako su se i ove godine. Naime, na ovogodišnjem izdanju festivala nastupilo je više od 50 izvođača na čak šest pozornica. Dok iščekujemo novosti o nadolazećem Ferragostu, prisjeti se highlightova 12. Ferragosta te pogledaj službeni after movie festivala.

Do Facebook eventa možeš putem linka.

Muziku podržava