Fatheri oduševljeni uspjehom

1060

Prošlog petak riječka skupina Father dokazala je sada već kultni status na domaćem terenu sjajno odradivši malu pressicu i predstavljanje javnosti u Dallas Music Shopu. Desetak medija i gotovo stotinjak fanova, znatiželjnika i prijatelja benda pokušalo se stisnuti u svega nekoliko kvadratnih metara riječkog shopa.

Uz predstavnike izdavačke im kuće – Dallas Records, momci su iskazali oduševljenje sjajnim prijemom albuma “Inspirita” kako kod kritike tako i kod publike, a super promotivna cijena albuma od 79 kuna, natjerala je i mnoge posjetitelje pressice da kupe svoj primjerak.

Father su na događaju najavili i svoj prvi veliki promotivni koncert u riječkom klubu Točka ovoga petka, 11.11., od 22 sata. Koncert je besplatan, te se momci na taj način odužuju fanovima i svim ljudima koji su godinama na razne načine pomagali bendu.

Muziku podržava

Uz standardno eksplozivni nastup benda, ovaj koncert obilovati će vizualizacijama i popratnim stage zanimljivostima koje Father spremaju samo za ovaj koncert, a sve zajedno biti će pojačano sada već legendradnom Evil Disco slušaonicom koja će potrajati do ranih jutarnjih sati.

Zagrebačka promocija usljediti će 06.12. u klubu KSET, a do kraja godine Father će posjetiti i ostale naše gradove uključujući Split, Šibenik, Labin, Pulu i još neke o čijim se datumima trenutno pregovara.

Muziku podržava