Fanovi novčano pomažu frontmenu The Durutti Column

526

Fanovi manchesterskih post-punk prvoboraca The Durutti Column okupili su se kako bi pomogli frontmenu Viniju Reillyu da otplati novčana dugovanja.

Reilly je tijekom 2010. i 2011. godine doživio tri moždana udara koja su ga onemogućila da redovito plaća račune, a na ovu hvalevrijednu ideju došao je njegov nećak Matt koji je na službenoj stranici benda napisao da ‘on trenutno prolazi kroz teško razdoblje kada je posrijedi raspolaganje novcem.’

Fanovi su Mattu nedugo zatim poslali 3.000 funte, a Reilly je sve primio ‘ekstatično’.

Muziku podržava

“Prikupili smo dovoljno novca kojim sada može otplatiti cijeli dug za stanarinu sa čijim je plaćanjem već dobro kasnio. Zamolio me da vam svima proslijedim njegove riječi zahvale te da znate da daljnje donacije više nisu potrebne.

Osigurali ste mu najbolji mogući početak nove godine koji se samo može poželjeti. Potrudit će se da se ponovo vrati u formu te skupi dovoljno snage u svojim rukama kako bi ponovo mogao svirati gitaru.

Predstoji mu težak put, no svi ste mu život učinili puno ljepšim” napisao je Matt između ostaloga u sljedećoj poruci fanovima.

Muziku podržava