Velika Exitova festivalska porodica od sljedeće godine brojat će još jednog člana. Nakon što je 2014. pokrenuo Sea Dance na Jazu, pa godinu poslije i Revolution u Temišvaru, a od ove godine i Sea Star u Umagu, Exit tim pokreće novi festival koji će biti održan od 15. do 18. ožujka sljedeće godine na olimpijskoj Jahorini.

Program festivala bit će koncipiran kao dnevni i noćni, po formuli 2+2 koja je korištena i za izuzetno uspješni Sea Star festival u Istri. Prvog dana festival će imati večernji tulum zagrijavanja, poslije kojeg će sljedeća dva biti otvoren u svom punom kapacitetu i danju i noću, dok je četvrti dan rezerviran za dnevnu završnu zabavu.

Više informacija o novom festivalu, njegovom imenu, ali i imenima prvih izvođača, bit će objavljene uskoro, a prve ulaznice po najpovoljnijim, promotivnim cijenama bit će dostupne i prije početka zimske sezone.

U prvom, promotivnom valu prodaje ulaznica za Exit festival bit će dostupne ulaznice i za ostale festivale, i to po prvim, promotivnim cijenama, kako pojedinačno, tako i u paketu s uštedama koje će ići i do 80%.

Muziku podržava