Exit 2020.: Sve što znamo o nadolazećem izdanju. Objava će se ažurirati.

20.12.

David Guetta, Fatboy Slim, Meduza, Tyga, James Arthur, Boris Brejcha, Sepultura, Artbat prvi su jači headlineri jubilarnog 20. izdanja EXIT festivala. Uz njih, na petrovaradinsku tvrđavu dolaze ZHU, Kosheen, Roni Size i LTH Bukem, Billy Milano, Moscow Death Brigade, Crippled Black Phoenix, She Past Away i Bury Tomorrow. Od regionalnih imena, zasad je potvrđen dolazak Buč Kesidija, E-playja te Love Huntersa.

Muziku podržava

Podsjetimo se, prošlogodišnje izdanje prošlo je u znaku frontmena Pantere Phila Anselma, Skepte, benda Greta Van Fleet i the Curea.

U tijeku je velika novogodišnja akcija u kojoj se kupovinom ulaznice za dvadeseti EXIT festival po cijeni od 450 kn, na poklon mogu dobiti i festivalske ulaznice za Sea Star u Umagu i Sea Dance na budvanskoj plaži Buljarica! Akcija traje do kraja godine i dovoljno je samo da se svi postojeći i budući kupci poslije prijave u periodu od 1. do 29. veljače na stranici exitfest.org gdje mogu i kupiti ulaznice. Turistički paketi za EXIT i druge festivale nalaze se na stranici exittrip.org.

Muziku podržava