Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

Rovinj Summer Music Festival: Morcheeba

Subota, 17.8.2019. @ 0:00

100Kn

 

Ovogodišnje izdanje Rovinj Summer Music Festivala ponovo donosi vrhunski program i svjetski poznate izvođače. Program se sastoji od 2 koncerta koji će se realizirati u dvorištu bivše tvornice duhana na Obali Vladimira Nazora u Rovinju.

Prvi spektakl dolazi iz Irske i nosi potpis Róisín Murphy. Bivša članica Moloko dua dolazi 2. kolovoza u Istarski biser i nosi novu poslasticu. Róisín Murphy je prošlog ljeta najavila seriju od četiri singla po 12 minuta koje je producirao Maurice Fulton. U svojim novim originalnim intenzivnim pjesmama, Murphy istražuje tamnije dijelove vlastite i slušateljeve psihe, a njezin je glas finiji, bogatiji i izražajniji nego ikad.
Za nostalgičare 90′ i početka novog milenija, Murphy će izvesti hitove popularnog sastava Moloko koji su obilježili i ostali u sjećanju mnogih, ali i svoje nove moćne hitove.

Na drugi datum predviđen za Rovinj Summer Music Festival, 17. kolovolza, nastupa Morcheeba. Britanska glazbena skupina podrijetlom iz Londona koja je s prvim albumima s kraja 90-tih utemeljenim na engleskom Trip-hopu, također obilježila mnoge. Njihova se slava nastavila i povećala tijekom vremena, a tokom svoje dvadesetogodišnje karijere, njihova je muzika prošla elektronske faze, pop, alternativnu rock fazu te novi i moderniji indie zvuk.

Rovinj Summer Music Festival svoj 2. rođendan slavi na spektakularan način i poziva sve ljubitelje dobre atmosfere i glazbe da se u velikom broju okupe 2. i 17. kolovoza u Rovinju.

Lokacija

bivša Tvornica duhana Rovinj
Rovinj,CroatiaPogledaj na Google maps-u